Vi använder cookies för att ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats.

Läs mer
Jag förstår

Aktiviteter

Oktober 2018

Bcf Pärlan säljer och informerar om bröstcancer på Helsingborgs lasarett
16 oktober
Tisdag, 10:00Visa 1

Bcf Pärlan säljer och informerar om bröstcancer på Helsingborgs lasarett

Denna tisdag hittar du oss från Bcf Pärlan i foajén på Helsingborgs Lasarett. Förutom vårt fina rosa band har vi andra fina saker till försäljning. Vi har även informationsmaterial och en hel del erfarenhet vi kan dela med oss. Hoppas du vill stanna till vid vårt bort om du har vägarna förbi ett läkarbesök eller vad det nu månde vara. Varmt välkommen!
  1. Plats: Hbg Lasarett, foajén.
Träff för Unga Kvinnor-Diamanterna
17 oktober
Onsdag, 18:30Visa 1

Träff för Unga Kvinnor-Diamanterna

Välkomna till en mysig och trygg träff i vår fina lokal på Dunkärrsgatan 2, Ramlösa. Ingång från innergården, källarplan, hiss finns. Här kan man vara precis som man känner sig för stunden. Glad, pratsam, nedstämd, ledsen och tom. tyst. Det finns inget rätt och fel. Vi skrattar dock väldigt mycket, delar erfarenheter o lyfter varandra med vår gemensamma energi. Inget speciellt är inplanerat för kvällen, men det brukar inte behövas. Men har Du några idéer om vad vi kan hitta på så meddela mig. Fika serveras för 20 kr/p. Hoppas vi ses hälsar Anna-Carin (Annis)
  1. Plats: Dunkärrsg 2, Ramlösa
Café Pärlan - Öppet hus för tjejer och kvinnor i alla åldrar
23 oktober
Tisdag, 18:00Visa 1

Café Pärlan - Öppet hus för tjejer och kvinnor i alla åldrar

Välkomna till en trevlig kväll i Pärlans fina lokal på Dunkärrsgatan 2, Ramlösa. Ingång fr innergården, källarplan, hiss finns. Det föreligger nån form av planering för denna kväll så kika in här igen om några dagar o se vad det kan vara. Fika serveras för 20 kr/p.
  1. Plats: Dunkärrsgatan 2, Ramlösa
Bli medlem

Bli medlem

Om oss

Om oss